Google+

Edelhund Aldo Goldi – Campionul NOSTRU salvator

Scrie un comentariu

3 iulie 2014 prin Resurse Creative

Edelhund Aldo Goldi este un nume destul de lung pentru un câine, dar mult prea scurt pentru ceea ce este cu adevărat Edelhund Aldo Goldi. Pot spune fără pic de exagerare că acest câine, pe care l-am „adoptat virtual” pentru a-l ajuta să-şi împlinească visul, este cu mult mai DEŞTEPT decât alţi oameni şi cu mult mai RESPONSABIL!

De ce? Pentru că în timp ce Robert Berendei îl îngrijea şi dresa, acest câine a înţeles că este util oamenilor şi că-i poate ajuta dar şi că ar putea să rămână un simplu câine de companie răsfăţat şi iubit de stăpâni. Şi el a ales calea mai grea, calea ce avea să-i ofere însă şi multe bucurii şi multă admiraţie.

Văzând că doar ajutat de Robert va reuşi să facă ceea ce trebuie, s-a conformat şi a reuşit să-şi arate abilităţile şi când vine vorba de muncă în echipă şi astfel a devenit campion pe echipe IPO-RM!

Bravo, Edelhund Aldo Goldi!

Bravo, Neky Liguard  -triplu campion national RH FL, atit la individual cit si pe echipe IPO-RM, locul 9 la Campionatul Mondial al Cainilor de Salvare 2012- FCI WCH (din Top 100), campion international-!

Bravo, Nesie Liguard -campion national la individual RH T, locul 9 cu echipa la Campionatul Mondial al Cainilor de Salvare 2012 – FCI WCH-!

Bravo, Yaro Pit Black Tiger -vicecampion national RH FL, campion national pe echipe IPO-RM-!

Bravo, Dias -vice campion national IPO-RM-!

Bravo, Next Liguard -vice campion national RH F, vice campion national cu echipa IPO-RM, locul 9 cu echipa la Campionatul Mondial al Cainilor de Salvare 2012 – FCI WCH-!

Şi aceşti câini minunaţi au fost sprijiniţi şi au sprijinit nişte stăpâni foarte speciali şi răbdători care au înţeles că excelenţa vine după multă muncă şi o comunicare neîntreruptă. Astfel, dacă aş adopta cu adevărat oricare dintre aceşti câini, nu ar mai fi nevoie să-i învăţ nimic mai mult decât i-au învăţat aceşti oameni minunaţi, oameni dedicaţi întru totul pasiunii lor, salvarea de vieţi şi câinii!

Felicitări, Robert Berendei!

Felicitări, Liviu Ionescu!

Felicitări, Corina Diaconu!

Felicitări, Carmen Popescu!

Felicitări, Elvis Tița!

Felicitări, Daniel Oacă!

Deşi Edelhund Aldo Goldi, alături de ceilalţi câini şi stăpânii lor participă la Campionatul Mondial al Echipelor Canine de Salvare din Italia, există încă o problemă majoră, aceasta fiind finanţarea.

Este adevărat că Edelhund Aldo Goldi este un campion, la fel şi restul câinilor, dar pentru a fi recunoscută şi internaţional valoarea lui, a celorlalţi câinilor şi a Centrului de Educare Canină care i-a format, au nevoie de o sumă nu foarte uriaşă de bani.

Fiindcă am „adoptat virtual” acest câine, şi sentimental atât pe el cât şi pe restul şi sunt de părere că aceştia sunt CAMPIONII NOŞTRI care ne vor reprezenta ţara în Italia dacă vor putea, vreau să vă rog să vă gândiţi dacă:

Aceştia merită sau nu să ajungă în Italia şi să arate ce pot face?

Dacă răspunsul e DA, atunci vă rog să faceţi o mică donaţie chiar şi de 1 euro în următorul cont bancar.

Asociatia Centrul National de Educare Canina, banca BRD sucursala Craiova,
cod IBAN : RO17BRDE170SV85727541700 – cont în euro, SWIFT : BRDEROBU,
cod IBAN: RO06BRDE170SV37720521700 – cont în lei

Dacă răspunsul e NU, atunci vă rog să nu vă mai gândiţi la această problemă.

Reclame

Spune-ţi părerea!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Interesante

Categorii

Mă găsiți pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Click pentru a fi informat prin mail!

%d blogeri au apreciat asta: