Google+

Cum să faci cumpărături

Scrie un comentariu

26 Ianuarie 2014 prin Resurse Creative

carrying_a_heavy_shopping_197695

 

Așa cum scriam și în articolul de pe Resurse Creative, există câțiva pași pe care trebuie să-i îndeplinim pentru a „cumpăra deștept”. În acest articol nu vreau să le copiez pe acelea, vreau să mă concentrez pe mediul comercial online și pe sfaturile de a cumpăra pe internet și, surprinzător, a ieși pe plus!

Cum alegem magazinul?

1.Magazinul trebuie să fie unul de încredere care a primit recenzii bune de-a lungul timpului. Aici găseşti o listă cu cele mai de încredere magazine online româneşti.

2.Serviciile trebuie să fie de calitate! Degeaba un magazin are preţuri mai mici dacă serviciile nu sunt bune! S-ar putea să te alegi cu un produs stricat şi fără posibilitatea de a-l returna sau repara! Şi în caz că plăteşti cu cardul trebuie să fii foarte atent la securitatea oferită de către site la momentul plăţii.

3.Conţinutul trebuie să fie cât mai bine realizat, iar elemente de profesionalism îi conferă încredere magazinului, design-ul plăcut, lipsa erorilor, informaţiile de contact afişate pe pagină, termeni de utilizare, informaţii despre livrare și cumpărături şi posibilitatea de returnare.

Cum alegem produsele?

1.Recenziile ne pot ajuta foarte mult când vine vorba de alegerea produselor, acestea pot fi găsite pe diferite site-uri sau bloguri specializate.Totodată și renumele produsului și firmei este important.

2.Prețul online puteam compara mai ușor prețurile, există multe site-uri special create pentru așa ceva ( ShopMania; Price etc. ).

Cum cumpărăm?

1.Cu încredere, dacă încă nu aveți încredere în magazin, în calitatea produsului sau utilitatea lui, atunci gândiți-vă dacă vă trebuie cu adevărat (listă de întrebări în acest articol) sau căutați mai multe informații despre produs sau magazin.

2.Cu cashback pentru ca cumpărăturile să ne aducă bani în buzunar!

Ce este cashback?

Cashback este metoda de cumpărare prin care ți se oferă un procent de bani (de obicei între 3-10%) din totalul cumpărăturilor tale (fără TVA și taxe de livrare).

Un site prin care puteți cumpăra profitând de metoda cashback este ADUNA.ro care își propune să împuște mai mulți iepuri și să-i țină într-o singură cușcă! 🙂

 1. Pe ADUNĂ poți găsi atât site-uri românești cât și internaționale.
 2. Securitatea datelor și colaborarea cu magazine de încredere.
 3. Pe lângă bani, oferă vouchere.
 4. Ai posibilitatea să compari prețurile și să vezi procentajul pe care îl primești înapoi.Hello
 5. Poți să-ți inviți prietenii iar dacă își fac cont și profită de metoda cashback și tu vei primi un 5% din veniturile generate de ei.
 6. Poți cumpăra, câștiga și dona, toate în același timp! Aduna donează 5% din venitul generat de toți utilizatorii.
 7. În perioada 20 ianuarie – 3 februarie primești 10 lei dacă îți faci cont pe site.

 

Care este șmecheria?

Șmecheria este că trebuie să fii atent și să nu încalci următoarele reguli înainte de a cumpăra:

 1. Asigura-te ca setarile browser-ului permit folosirea “cookie”-urilor (nivelul de securitate setat trebuie sa fie mediu).
 2. Vizitează magazinele doar pornind de pe link-urile de pe ADUNĂ.
 3. Cumparaturile trebuie finalizate exclusiv on-line, chiar daca nu-i neaparat sa platesti on-line (poti plati cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs, aduni cashback orice metoda de plata ai alege).
 4. Daca ai finalizat o cumparatura si vrei sa mai faci una de pe acelasi site trebuie sa te conectezi din nou pe ADUNA.ro si accesezi link-ul magazinului, in acest fel esti sigur ca se inregistreaza cashback-ul si pentru a doua cumparatura.
 5. Intre momentul in care ai accesat pagina magazinului prin ADUNA.ro si momentul in care ai finalizat cumparatura nu trebuie sa accesezi alte link-uri din alte site-uri, blog-uri sau newslettere. 
Pentru mai multe detalii vizitează ADUNĂ.ro!

Cumpărături profitabile și sigure vă doresc!

Anunțuri

Spune-ţi părerea!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Interesante

Categorii

Mă găsiți pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Click pentru a fi informat prin mail!

%d blogeri au apreciat asta: