Google+

Partea a III-a – Fără regrete

Scrie un comentariu

23 Ianuarie 2014 prin Resurse Creative

Povestirea face parte dinnaveta-spatiala
publicat în Marea Carte A Tehnologiei ( Digipedia )
Dată: 21 ianuarie 1911 (calendar universal)
Loc:  Ballycastle, Marea Britanie, Pământ, Calea Lactee
Stare navă: netestată

Am hotărât cu toții să nu mai plecăm nicăieri! Știm prea bine că asta contravine Legilor Universale, dar am redactat un document de tip cerere stagiară pe care l-am trimis explicând situația și cerând permisiunea să stăm aici cât ne-or ține inimile naturale.

Am primit un răspuns cât se poate de prostesc (după părerea noastră), acest răspuns ne-a făcut să le trimitem acest jurnal de bord pe care îl închei răspunzând.

Întrebarea a fost: „ Și de ce v-ați dori să trăiți într-un secol așa de înapoiat? Nu cumva voi încercați să spionați sau să porniți o revoltă? Vreau să primesc un răspuns cât mai clar și consecvent care să mă facă să accept această cerere destul de stupidă pe care nu o așteptam niciodată din partea unui echipaj model, ca și al vostru.

Ei, dragii mei, vă spun acum fără regrete, că aș renunța cu mare drag la titlul de general al Navetei Spațiale F16 pentru doar încă o zi în această minunată lume!

E adevărat că aici tehnologia e cu mult în urmă dar oamenii sunt cu mult în fața celor din perioada noastră.

La început chiar și noi aveam inimile din gheață și ne lustruiam comportamentele, dar acum este cu totul altceva, am învățat ce înseamnă RESPECTUL adevărat și IUBIREA!

De ce vrem să rămânem aici? Doar pentru cele 2 trăsături enunțate mai jos, cât despre spionaj și revoltă… Ne puteți lua aparatura, vă invităm să testați și nava! Dar având în vedere că nu ați reușit timp de aproape un an să ne găsiți iar acum când vă trimitem o astfel de veste sunteți gata să ne luați cu forța nici nu am cuvinte să vă pot scrie ceea ce gândesc.

E adevărat că ne va fi foarte greu să ne obișnuim cu faptul că aici nimeni nu și-a implantat hard disk în creier sau nu zboară până la servici cu smart-tenișii dar într-un final vom supraviețui cu radioul și probabil vom prinde era televizoarelor la care încă nu ne-am mai uitat.

Deci, sper că răspunsul a fost destul de clar și consecvent, dacă nu v-am convins vă invit să stați 3 zile aici sau să citiți aceste 3 părți ale jurnalului de bord.

zi lume cât mai bună, la fel ca la noi!

multumesc

Anunțuri

Spune-ţi părerea!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Interesante

Categorii

Mă găsiți pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Click pentru a fi informat prin mail!

%d blogeri au apreciat asta: