Google+

Partea a II-a – Testarea

Scrie un comentariu

22 ianuarie 2014 prin Resurse Creative

Povestirea face parte dinnaveta-spatiala
publicat în Marea Carte A Tehnologiei ( Digipedia )
Dată: 21 iunie 1910 (calendar universal)
Loc:  Ballycastle, Marea Britanie, Pământ, Calea Lactee
Stare navă: aproape gata de o nouă testare

Raportează căpitanul Digital,

După încă 5 luni de reparații suntem gata de a testa din nou nava. Deși sublocotenentul a avut grijă ca toate să decurgă bine iar reparațiile să fie cât mai rapide, nici măcar el nu mai vrea să plece. Știm prea bine cu toții câte se vor întâmpla cu 250 de ani în viitor și parcă ne-am obișnuit cu „tehnologia” din aceste vremuri.

Mai toți ne-am făcut prieteni, câțiva chiar și iubite – dar nu vrea nimeni să recunoască -. Am reușit să ne integrăm în această societate calmă și plină de speranțe și chiar am schimbat-o puțin în bine.

E adevărat că în tot acest timp ne-am bucurat de faptul să eram singurii ce aveau „cutiuțe magice” cu care vorbeam între noi. Ce puteam să le spunem? Ce puteam să facem? Era foarte adevărat că le puteam spune toate dar asta însemna să încălcăm atât Legile Universale cât și legile firii omenești, doar le-am fi apăsat inimile cu poveri greu de suportat.

Din când în când făcea unul câte-un truc cu lentila digitală sau cu slimwatch-ul dar eram mereu pregătit și le atrăgeam atenția să înceteze. În secret ne bucuram cu toții că ne putem ușura munca extraordinar de mult folosindu-ne de tehnologie dar când se ivea un om cu chiu cu vai reușeam să le facem și cu mâna noastră.

Dar am aflat informații mult mai importante! Se pare că și în 1 februarie, 30 martie, 21 aprilie și 12 mai am înregistrat prezența Gardienilor Guu, deci se pare că în documentul oficial nu au fost mărturisite toate datele în care spionau și distrugeau Pământul! Slavă cerului că am reușit să n ascundem naveta și restul aparaturii cu ajutorul scutului ionic care nu se stricase.

artificii

După cum raportam în primele rânduri, suntem gata de testare! Și o vom face chiar azi, 21 iunie 1910 pentru a reuși să ajungem cât mai ușor la viteza, locul și timpul necesar călătoriei spațio-temporale.

Până acum, ora 11, am reușit să echipăm toată naveta cu lucrurile de trebuință și restul aparaturii. Vom începe călătoria la ora 12:00. Am pregătit toate și ne așteptăm la o reușită având în vedere că echipajul s-a străduit 10 luni să repare naveta și s-a străduit 10 luni să se integreze în societatea aceasta în urma căruia au învățat și au asistat la o mică parte dintr-o istorie mare.

Ora: 11:58

Suntem gata de testare, toți sunt la locurile lor iar pilotul a pornit motorul.

Nu știu de ce raportez acum și nu stau alături de echipaj dar îmi este greu să-i văd fiindcă știu că și lor le este greu să plece așa cum îmi este și mie.

STOP!  mă aud strigând în minutul 59. Nu pot pleca! Nu după atâta timp petrecut în acest umil orășel plin cu oameni minunați! Știu că nu veți mai putea face testarea doar peste o lună dar m-am gândit de 2 săptămâni de când a anunțat sublocotenentul că vom testa naveta doar la aceste lucruri: Cum va fi acolo? Cum va fi aici?… Înafară de mai multă ură, distrugere și crime acolo nu avem ceva la care să ținem doar tehnologia este lucrul după care tânjim noi!

Dată: 21 ianuarie, 1911 (calendar universal)
Loc: Ballycastle, Marea Britanie, Pământ, Calea Lactee
Stare navă: bună
Reclame

Spune-ţi părerea!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Interesante

Categorii

Mă găsiți pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Click pentru a fi informat prin mail!

%d blogeri au apreciat asta: